Totaal onderhoud Nederland

06-06-2019

Wij hebben gek genoeg iets gemeen met deze nieuwe partner, wij vinden het leuk om te bouwen aan websites en het renoveren en optimaliseren ervan. Totaal onderhoud Nederland is ook gespecialiseerd in renoveren, bouwen en optimaliseren maar dan op het gebied van woningbouw. Het bouwbedrijf voert verschillende klussen uit op het gebied van dakdekken, verbouwen en renoveren. Het familiebedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJsel en heeft sinds kort een geheel vernieuwde website. Wij van The Dare Company zijn trots dat we hieraan mochten bijdragen. Bent u benieuwd naar de geheel vernieuwede website? Bekijk hem hier: https://www.totaalonderhoudnederland.nl/ 

Daarnaast zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor het design van de website, ook heeft The Dare Company verschillende pakkende en informatieve teksten geschreven voor op de website. De teksten en call to actions zorgen voor meer duidelijkheid en een betere user experience.

Verder is het voor Totaal onderhoud Nederland ook van belang hoger te gaan ranken in Google zodat zij meer verkeer naar de website kunnen genereren. Daarom hebben wij aan de hand van verschillende punten een SEO & SEA strategie voor het bedrijf opgesteld, zodat de resultaten binnen no-time zullen stijgen.