Snel hoger in Google

Hoger in Google met SEO

SEO is een wetenschap geworden. De Google algoritmes, zoals Panda en Penguin, zijn hoog intelligent geworden en doorzien een slechte website. Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de interne en externe rankingfactoren van je website. Je komt hoger in Google en zo genereer je meer organisch relevant verkeer. Het is onze passie om dit voor jou te doen. Waarom? We vinden het een heerlijk spelletje om te doen. Daarnaast geeft het ongelofelijk veel voldoening om onze klanten gelukkig te maken met de investering die zij doen in SEO. 

Wil je hoog komen in de Google zoekresultaten? Onze aanpak zorgt voor een goede techniek van je website, geoptimaliseerde websiteteksten, een goed linkprofiel en een hoge positie in Google Maps. 

Maak je keuze uit onderstaande onderdelen om meer te weten over wat deze vier onderdelen precies inhouden.

 

Met techniek bovenaan in Google

Dat jouw website ook op technisch vlak aan een aantal onderdelen moet voldoen is nog niet bij iedereen bekend. Sommige technische foutjes kunnen echter fataal zijn voor je vindbaarheid. Geeft jouw website goed door aan Google in welke taal er geschreven is? Is jouw website geschikt voor mobiele apparaten? Heb jij dubbele pagina’s? Zomaar een aantal factoren waardoor jouw site soms niet door Google gevonden kan worden. Wil jij weten hoe jouw website scoort op deze technische punten? Vul het formulier op de contactpagina in en krijg een gratis websitecheck!

Content: hoge ranking met seo-teksten

Google wil goede content zien. De teksten op jouw website moeten zo relevant en toegankelijk mogelijk zijn voor websitebezoekers en zoekmachines. Dit betekent pagina's schrijven gericht op woorden waar veel op gezocht wordt, afgewisseld met afbeeldingen en een goede context. Dat laatste is misschien nog wel het moeilijkst. Je kunt context geven aan een tekst door vooraf een mindmap te maken. Wat heeft er allemaal met het onderwerp te maken? Hoe groter de mindmap, hoe meer context je in de tekst kunt stoppen. Ook wel handig dat je zo extra veel woorden krijgt. Gemiddeld heeft de nummer 1 positie inmiddels 2000 woorden per pagina. Dat is dus nog wel even doorschrijven. Heb je daar hulp bij nodig? Wij schrijven graag jouw teksten SEO-proof!

Lees verder voor meer informatie over contentmarketing

Hoger in Google door contentmarketing

Linkbuilding: een goed linkprofiel creëren

De pagerank van jouw website is een cijfer tussen de 0 en 10 en geeft de kracht weer. Hoewel Google deze niet meer officieel publiceert, speelt deze nog steeds een fundamentele rol in jouw ranking. Via MOZ kun je nog steeds enigzins inzage krijgen in jouw linkkracht. De rank wordt opgebouwd door het aantal websites dat een link heeft naar jouw site. Omdat de schaal ongeveer logaritmisch verdeeld is, heb je zeer veel links nodig om een hoge pagerank te verkrijgen. Krijg jij goede links van websites met een hoge pagerank? Dan krijg jij kracht van die websites mee en verhoogt dit jouw pagerank. Op die manier kom je hoger in de Google ranking. Sjoemelen met deze links is echter niet slim, want Google detecteert dit snel met hun Google Penguin algoritme. Wij gebruiken speciale software om een linkprofiel volledig in kaart te brengen. Dit doen we ook voor concurrenten om te leren van hun linkprofiel voor jouw casus. Wil jij jouw pagerank verhogen maar geen dalende posities en verlagend organisch verkeer riskeren? Neem dan nu contact met ons op. Of lees verder voor een uitgebreide uitleg over linkbuilding.


Meer over linkbuilding

Local search: hoger in Google Maps

Bij het invoeren van het woord ‘kapper’, krijg je hele andere zoekresultaten in Rotterdam dan in Den Haag. Hoe dat komt? Google gebruikt jouw locatie om de meest relevante zoekresultaten te tonen. Er worden drie lokale zoekvermeldingen getoond die locatieafhankelijk zijn, en daar sta jij natuurlijk graag tussen. Kom hoger in Google Maps door een goed ingevulde Google+ pagina en mijn-bedrijf pagina. Zo bereik je consumenten die lokaal op zoek zijn naar jouw bedrijf.

Nog vragen? Stel ze gerust op onze contactpagina.

Local Search hoger in Google Maps

Klanten in dezelfde branche 

Door SEO zorgen wij ervoor dat onze klanten hoger in de Google resultaten komen. Het komt weleens voor dat we een aanvraag krijgen om te optimaliseren voor een concurrent van een bestaande klant. Ultiem gezien kunnen we maar één website naar plek 1 brengen in Google. Wij kiezen er daarom voor om bij een gelijke propositie onze huidige klant te helpen. 

Hoger in Google komen met onze aanpak 

Met zoekmachine marketing creëren wij meer omzet voor jouw business. Dat is het uitgangspunt van onze aanpak. Wij starten het traject met het verbeteren van de techniek van jouw website. Staat de taal goed ingesteld? En is de website ook voor een mobiel geschikt? Als we alle technische zaken hebben opgelost vervolgen we ons SEO-traject met het optimaliseren van de teksten. We stellen een grote lijst sleutelwoorden op. Hier kiezen we de juiste woorden uit om te gebruiken in de content. Het is soms verrassend hoeveel zoekvolume sommige woorden wel of niet hebben. We focussen op de woorden waarop jouw potentiële klanten jouw website zoeken. Dan realiseer je de hoogste conversierate van markt naar klant. In deze analyse nemen we optioneel ook de concurrentie mee. Daarnaast houden wij in onze aanpak altijd rekening met de laatste SEO trends. Wil je weten welke dat zijn voor 2017? Lees hier de SEO Trends 2017.

De laatste stap in het Google optimalisatietraject is linkbuilden. Dat is het vergaren van relevante interne en externe links. Wij zorgen ervoor dat jij een goed linkprofiel krijgt zodat jouw pagerank wordt verhoogd en je hoger in de Google zoekresultaten komt. Kortom, ons SEO-team heeft alles in huis om je hoog te laten scoren in de Google ranking!

Monitoren voor het beste resultaat

Dagelijks zullen we de site monitoren en maandelijks terug rapporteren. In dit rapport is terug te vinden hoe de site scoort op de gewenste keywords of wat de hoeveelheid traffic is op jouw website. Meten is immers weten! Start vandaag nog met het verbeteren van jouw site, dan brengen wij jouw website bovenaan in Google.

Ik wil hoger in Google

SEO keywords monitoren