Google Partner

28-11-2017
Wist je dat zowel Dare to be Found, als The Dare Company, een Google gecertificeerde partner is? Dit betekent dat Google erkent dat wij online advertentieprofessionals zijn. Als dank hiervoor hebben wij de Google Partner badge gekregen.

Heel leuk zo'n badge, maar wat heb je eraan? Het zijn van een Google Partner heeft diverse voordelen. Het eerste voordeel is, dat jij als klant, een beter inzicht hebt in onze krachten als online marketingbureau. 

Een ander voordeel zit hem in support. Dankzij onze badge hebben we korte lijntjes met experts van Google. Zij zijn gevestigd in Amsterdam en Dublin en kunnen ons binnen zeer korte termijn voorzien van alle antwoorden. Dit zorgt ervoor dat jouw campagne altijd in goede handen is.

Tenslotte blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing. Hierdoor blijven we een voorloper op de hedendaagse techniek. Dit zorgt ervoor dat we de laatste updates en features direct kunnen toepassen binnen jouw campagne. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor online marketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, óf kom langs voor een kop koffie. We lichten graag het één en ander aan je toe.